fbpx

Как да се предпазим от кашлица, простуда и грип с помощта на Аюрведа

Записване за безплатен семинар

[zoom_api_webinar webinar_id="92159156499" link_only="no"]

Кога?

13 март, 18:30ч., 2020 г.

Къде?

Самсара България – център за аюрведа и уелнес
София, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12 
(виж на картата)

Цена?

Безплатно.

Подсилете имунната си система и изградете мощен щит срещу бацили и вируси, благодарение на естествените техники на Аюрведа.

Какво ще научите?

Събитието е с обща продължителност 2 часа и включва:

За водещия:

Dr. Sid Kulkarni

д-р Сид Кулкарни

Д-р Сидхананд Кулкарни е бакалавър по Аюрведа, Медицина и Хирургия и притежава магистърска степен по Съдебна медицина и Токсикология от Медицинския Университет в Махараштра. Още в колежа започва активно да практикува,  трупайки опит от работата си за множество известни доктори. През 2015 г. завършва сертифициран курс по Кералия Панчакарма (специфична аюрведична терапия за детоксикация на организма).

Започва професионалната си кариера в Аюрведа Център за Естествено Здраве в Салигао, Гоа, преди да премине в известния Chikittsa wellness център. Като старши доктор, той натрупва огромен опит, лекувайки пациенти с артрит, кожни проблеми, затлъстяване и още много други.

Освен да помага на хора в нужда, Д-р Сид обича да пее, както и да играе крикет, тенис на маса и бадминтон (но не едновременно).

През 2018 г. се присъединява към екипа на аюрведичен център Samsara, отдаден да помогне с опита и знанията си на повече българи да живеят в здраве и хармония със себе си.  

© 2020 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com