fbpx

„Здравето не е всичко, но без здраве, всичко е нищо.“

Артур Шопенхауер

Хората често приемат здравето си за даденост. Оценяваш колко е ценно да си здрав, когато се разболееш. Поради това в основата на Източните философии стои именно превенцията и след нея е лечението.

Когато знаем как да се грижим за своя организъм и всички системи в него, ние можем да избегнем болестите и да си осигурим целогодишно здраве. 

Добрата новина е че всичко, което ни е нужно, за да сме здрави, е да се обърнем към Природата и да използваме разумно нейните дарове.

В първата част на уебинара “Здраве и дълголетие с даровете на китайската природа” разгледахме двете китайски растения, пречистващи и балансиращи организма ни, а именно Боровия прашец и Бамбука.

Във втората част ще обърнем внимание 5-те системи в нашето тяло и как да ги поддържаме в баланс. Ще говорим за профилактиката и намирането на хармония в тялото. Нека заедно опознаем Китайската природа и с нейна помощ да поддържаме крепко здраве и дълголетие.

Кога – 26 август, четвъртък, 19:30ч

Какво ще научите в този уебинар:

Дни
Часа
Минути
Секунди

Кога – 26 август, четвъртък, 19:30ч.

За водещия:

nataliq

Наталия Родина

Наталия споделя, че найната мечта и страст винаги е била Медицината.
Масажист от повече от десетилетие, тя комбинира знанията си за различни терапии от изтока и запада, за да помогне на клиентите си да бъдат здрави и спокойни.
От 2016 г. търсенето на знания я среща с проекта Нова Ера, чиято философия е основана върху вечните закони на Източната медицина и холистичният подход в грижата за здравето. В този проект си партнира със специалисти от различни направления – лекари, нутриционисти, психолози, бахови терапевти, масажисти, инструктори по Йога и Паневритмия, радиестезисти, предприемачи и др., обменяйки опит и помагайки на хората да се върнат към природата, да спазват нейните закони и да поемат отговорност за собственото си здраве и живот,
От 3 години активно повишава квалификацията си по специалности като Нутриционистика, Приложна Кинезиология, Радиестезия и работа с Универсална Енергия на курсов принцип. 
Мисията на Наталия е да помага на хората да се развиват, да бъдат по-здрави и силни и да предават тази идея на хората, за които ги е грижа. И така да спомогне за създаването на едно общество от здрави, здравомислещи и щастливи хора.
Наталия силно вярва, че всички заедно, особено в тежките времена сега, можем да направим света си едно по-добро, по-здраво и уютно място за живот.

© 2021 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com