fbpx

Какъв тип е твоето тяло според Аюрведа (Пракрути)

Кога – 20 октомври, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

Аюрведа е древна наука за живота, която ни позволява да преоткрием своята хармония и вътрешен баланс. В Аюрведа има термин за индивидуалният ни биологичен отпечатък – нарича се Пракрути.

Пракрути е това което прави всеки от нас уникален. Когато познаваме своето тяло (своята конституция), ние по-добре разбираме своите същност, желания, силни страни и слабости. Което означава, че това разбиране ни дава възможност да се грижим за себе си по най-добрият възможен начин.

Какво ще научите в този уебинар:

Когато познаваме по-добре своя тип тяло…

Да познаваме своето Пракрути означава да държим ключа към своето здраве, щастие, хармония и себеосъзнаване!

Когато познавате своя тип тяло, все едно имате пътна карта, която да ви насочва в правилната посока, така че:

Запазете мястото си в уебинара:

За водещия:

Dr. Sid Kulkarni

д-р Сид Кулкарни

Д-р Сидхананд Кулкарни е бакалавър по Аюрведа, Медицина и Хирургия и притежава магистърска степен по Съдебна медицина и Токсикология от Медицинския Университет в Махараштра. Още в колежа започва активно да практикува,  трупайки опит от работата си за множество известни доктори. През 2015 г. завършва сертифициран курс по Кералия Панчакарма (специфична аюрведична терапия за детоксикация на организма).

Започва професионалната си кариера в Аюрведа Център за Естествено Здраве в Салигао, Гоа, преди да премине в известния Chikittsa wellness център. Като старши доктор, той натрупва огромен опит, лекувайки пациенти с артрит, кожни проблеми, затлъстяване и още много други.

Освен да помага на хора в нужда, Д-р Сид обича да пее, както и да играе крикет, тенис на маса и бадминтон (но не едновременно).

През 2018 г. се присъединява към екипа на аюрведичен център Samsara, отдаден да помогне с опита и знанията си на повече българи да живеят в здраве и хармония със себе си.  

© 2020 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com