fbpx

Да преборим затлъстяването с Аюрведа - уебинар

Кога – 6 октомври, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

Докато затлъстяването се превръща във все по-сериозен глобален проблем (над 13% от световната популация по данни от СЗО), Интернет избухва с разнообразие от диети, добавки и лечения… повечето от които са откровена измама.

Аюрведа ни дава малко по-различна перспектива по тази наболяла тема…

Аюрведа е древна наука за живота, която ни позволява да преоткрием своята хармония и вътрешен баланс. Основната ѝ философия се състои в превенцията, т.е. по-добре да предотвратим разболяването отколкото да се лекуваме.

Произхождаща от Индия преди близо 5000 г., Аюрведа разчита основно на натурални методи и продукти от природата. Ако искате да разберете повече за нейния подход, този уебинар е точно за вас.

Какво ще научите в този уебинар:

Запазете мястото си в уебинара:

За водещия:

Dr. Sid Kulkarni

д-р Сид Кулкарни

Д-р Сидхананд Кулкарни е бакалавър по Аюрведа, Медицина и Хирургия и притежава магистърска степен по Съдебна медицина и Токсикология от Медицинския Университет в Махараштра. Още в колежа започва активно да практикува,  трупайки опит от работата си за множество известни доктори. През 2015 г. завършва сертифициран курс по Кералия Панчакарма (специфична аюрведична терапия за детоксикация на организма).

Започва професионалната си кариера в Аюрведа Център за Естествено Здраве в Салигао, Гоа, преди да премине в известния Chikittsa wellness център. Като старши доктор, той натрупва огромен опит, лекувайки пациенти с артрит, кожни проблеми, затлъстяване и още много други.

Освен да помага на хора в нужда, Д-р Сид обича да пее, както и да играе крикет, тенис на маса и бадминтон (но не едновременно).

През 2018 г. се присъединява към екипа на аюрведичен център Samsara, отдаден да помогне с опита и знанията си на повече българи да живеят в здраве и хармония със себе си.  

© 2020 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com