fbpx

Аюрведа за начинаещи

Безплатен уебинар

Запазете мястото си:

Аюрведа е наука за живота, възникнала в древна Индия и развивана вече повече от пет хилядолетия.  Нейната философия може накратко да се опише с “Превенцията е по-добра от лечението”.

Поради това Аюрведа се отдава на откриването и запазването на баланс на ум, дух и тяло в човека. В нейния подход преобладава използването на естествените дарове на природата като билки и характерни подправки, както и поглед “навътре” към самите нас – медитация, фокус върху дишането и т.н.

Този безплатен уебинар е за вас, ако сте начинаещ в света на Аюрведа и/или искате да откриете нови и естествени подходи да поддържате здравето си в оптимална форма.

За какво ще говорим:

Кога – 13 октомври, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

За водещия:

Dr. Sid Kulkarni

д-р Сид Кулкарни

Д-р Сидхананд Кулкарни е бакалавър по Аюрведа, Медицина и Хирургия и притежава магистърска степен по Съдебна медицина и Токсикология от Медицинския Университет в Махараштра. Още в колежа започва активно да практикува,  трупайки опит от работата си за множество известни доктори. През 2015 г. завършва сертифициран курс по Кералия Панчакарма (специфична аюрведична терапия за детоксикация на организма).

Започва професионалната си кариера в Аюрведа Център за Естествено Здраве в Салигао, Гоа, преди да премине в известния Chikittsa wellness център. Като старши доктор, той натрупва огромен опит, лекувайки пациенти с артрит, кожни проблеми, затлъстяване и още много други.

Освен да помага на хора в нужда, Д-р Сид обича да пее, както и да играе крикет, тенис на маса и бадминтон (но не едновременно).

През 2018 г. се присъединява към екипа на аюрведичен център Samsara, отдаден да помогне с опита и знанията си на повече българи да живеят в здраве и хармония със себе си.

© 2020 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com