fbpx

„Здравето не е всичко, но без здраве, всичко е нищо.“

Артур Шопенхауер

Какво е здравето? От къде започва то и как го губим? Как можем да поддържаме здравето си стабилно в днешните условия на живот?

Отговорите на тези въпроси са ни дадени от Природата, а ние само трябва да се придържаме към Нейните закони и да ги прилагаме на практика.

Природата ни е дарила с всичко необходимо, за да поддържаме баланса на тялото, ума и душата си. Според древните Източни науки единственото което трябва да правим, за да сме в хармония със себе си, е да се научим да използваме растенията като еликсир.
За съжаление обаче,

забързаното ежедневие често ни отделя от натуралната лековита сила.

В безплатния ни уебинар ще говорим за целебната магия на Китайската природата, а именно Боров прашец и Бамбук. Техните ползи са доказани с течение на хиляди години и са предадени на обикновения човек с помощта на източната медицина. Със знанията за тези безценни дарове можем да укрепим физическото и психическото си здраве и да почерпим от плодовете на дълголетието.

Какво ще научите в този уебинар:

Дни
Часа
Минути
Секунди

Кога – 29 юли, четвъртък, 19:30ч.

За водещия:

nataliq

Наталия Родина

Наталия споделя, че найната мечта и страст винаги е била Медицината.
Масажист от повече от десетилетие, тя комбинира знанията си за различни терапии от изтока и запада, за да помогне на клиентите си да бъдат здрави и спокойни.
От 2016 г. търсенето на знания я среща с проекта Нова Ера, чиято философия е основана върху вечните закони на Източната медицина и холистичният подход в грижата за здравето. В този проект си партнира със специалисти от различни направления – лекари, нутриционисти, психолози, бахови терапевти, масажисти, инструктори по Йога и Паневритмия, радиестезисти, предприемачи и др., обменяйки опит и помагайки на хората да се върнат към природата, да спазват нейните закони и да поемат отговорност за собственото си здраве и живот,
От 3 години активно повишава квалификацията си по специалности като Нутриционистика, Приложна Кинезиология, Радиестезия и работа с Универсална Енергия на курсов принцип. 
Мисията на Наталия е да помага на хората да се развиват, да бъдат по-здрави и силни и да предават тази идея на хората, за които ги е грижа. И така да спомогне за създаването на едно общество от здрави, здравомислещи и щастливи хора.
Наталия силно вярва, че всички заедно, особено в тежките времена сега, можем да направим света си едно по-добро, по-здраво и уютно място за живот.

© 2021 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com