fbpx

Как да бъдем красиви с Аюрведа - уебинар

Красотата е отражение на доброто здраве

Кога – 1 октомври, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

Най-добрият начин да постигнем външна красота, е да се съсредоточим върху здравето си. Този мотив е силно засегнат в ядрото на най-древната наука за живота Аюрведа, която твърди, че лечението се осъществява отвътре навън.

Здравето зависи от типа тяло, а то от своя страна се определя от трите доши – Вата, Питта и Кафа. Съотношението на тези три енергийни системи във всеки човек е свръх индивидуално, подобно на уникалността на ДНК отпечатъка ни.

Съществуваща и развивана от античността, Аюрведа е изградена на основата на емпирична мъдрост, трупана през хилядолетия. Ако искате да разберете повече за нейния възглед върху красотата, както и да получите няколко практични съвета, които да приложите върху външния си вид, този уебинар е точно за вас.

Какво ще научите в този уебинар:

Кога – 1 октомври, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

За водещия:

d-r Pratiksha

д-р Пратикша Гурудас Прабхудесаи

Д-р Пратикша завършва своята бакалавърска степен по аюрведа, медицина и хирургия през 2010 г. и оттогава не спира да практикува, навлизайки все по-дълбоко в дебрите на индийската медицина. Работи близо пет години като аюрведичен лекар в Главния Здравен Център на Гоа, полагайки грижи за бедни пациенти в нужда. От 2018 г., д-р Пратикша е част от екипа на аюрведичен център Samsara.

Вегетарианец от дете, това не й пречи да е активен спортист. Освен, че практикува йога ежедневно, тя обожава да играе бадминтон и е три пъти последователно носител на наградата за най-добър спортист по време на студентските си години.

За д-р Пратикша аюрведа не е професия, а призвание. Силно вярва в ползите от балансираният начин на живот и е отдадена на мисията да помогне на всеки, чийто ум е отворен за алтернативна на западната медицина.

© 2020 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com