fbpx

Как да се отървем от вредните ни убеждения за парите

Кога – 10 септември, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

В тази сесия ще изследваме собствените си несъзнавани чувства и убеждения, свързани с
парите и финансовия успех.

Почти всеки човек иска да има пари, но често заедно с това желание се промъкват насадени
представи за парите, травми, които сме преживяли като деца или възрастни, религиозни
догми и дори спомени от минали животи, както и обети дадени в далечното минало.

Ако у вас са насадени идеи като “парите са коренът на всяко зло”, “добрите хора никога не са богати” или ако имате обет за бедност, даден в минал живот, който по някакъв начин е
останал активен и до сега, много трудно може да имате финансов успех в настоящето.

Ако не сте напълно удовлетворени от финансовото си състояние, може би тази сесия ще Ви помогне да откриете причините за това.

Чрез методите на Тета Лечението и с помоща на медитация ще открием какво в нас ни пречи да имаме в живота си това, което искаме и ще го заменим с нови и работещи модели.

Кога – 10 септември, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

За водещия:

roxana-b-cropped-2

Роксана Бънъцяну

През 2000 година Роксана, завършва магистратура по Клинична и Консултативна Психология и Социална Психология в Софийския Университет “Св. Климент Охридски”. През 2004-2007 завършва специализация по Краткосрочна Ориентирана към Решения Терапия в Университета на Торонто. През 2009 година завършва втора магистърска степен по Когнитивна Невропсихология и Рехабилитация в Бирмингамския университет във Великобритания.

Интересите и към духовните аспекти на живота датират от 1991-ва година, когато започва да практикува Трансцендентална Медитация. Разбирането на холистичната медицина за връзката между душа, тяло и психика водят до дипломна работа в областта на психосоматиката и паралелно изучаване и съчетаване в работата на методи и модалности от научни и духовни сфери.

През 1999-та година, Роксана завършва Класическа Хомеопатия към Лондонския Колеж по Класическа Хомеопатия и Ароматерапия към Международната Федерация по Ароматерапия.

След дипломирането си Роксана започва частна практика и води редица психотерапевтични групи сама и заедно с други фасилитатори.

От 2002 до 2007 година живее в Канада, където работи в две от най-големите медцински и психиатрични болници в областта на наркоманиите, поведенческите зависимости и психичното здраве (Centre for Addiction and Mental Health и University Health Network). През 2005 е наета от учебната болница на Университета на Торонто да създаде иновативна програма за амбулаторно лечение на хора със зависимости, която е нова за провинция Онтарио. Програмата е успешно създадена и функцонира и до днес с изключителен успех.

През 2000-2001 година прекарва 5 месеца в Индия, където изучава традиционно Усуи Рейки и Сидха Лечение (традиционна индийска система за енергийно лечение и въздействие), кристалотерапия и медитация. През 2016-та година посещава курс по Поа (Phowa) в Стокхолм, Швеция, воден от Гарчен Ринпоче и през 2017-та година втори курс по Поа в Бодгая, Индия, воден от Аянг Ринпоче. Поа е практика от Ваджраяна Будизма и може да бъде описана като метод за съзнателно преминаване през смъртта и контрол над съзнанието в процеса на умиране и след това.

През 2017-та година Роксана става сертифициран терапевт по QHHT®)-Quantum Healing Hypnosis Technique, метод за хипнотична регресия създаден от Долорес Кенън. През 2018-та завършва трите основни нива на ThetaHeаling®), методът на Вайана Стайбъл за духовно лечение и е регистрирана като сертифициран терапевт. Подходът ѝ включва техники от психотерапията и методи за духовно лечение, целящи повишаването на осъзнаването и вътрешно развитие.

© 2020 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com