fbpx

Срещни своя духовен водач

Кога – 2 септември, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

В този безплатен уебинар ще използваме метода на Долорес Кенън, QHHT®, за да се срещнем с духовния си водач. Ще можете да зададете въпрос и да получите послание, важно за Вас в настоящия момент от живота Ви.

Всички ние имаме духовен водач, който ни се дава при идването на този свят. Ако животът ни е труден или ако имаме нужда от помощ се изпращат още водачи, понякога за да ни помогнат с нещо конкретно, а понякога да останат с нас за дълго. Когато поискаме да се срещнем с тях те могат да изберат някакъв образ, чрез който да се появят, който отговаря на някаква наша представа за духовен водач, носи ни някакво послание, само по себе си, или дори като шега. Долорес Кенън разказва за случай от нейната практика, в който духовният водач на клиентката и се е появил като млад, мускулест, привлекателен мъж. Коментарът на Долорес през смях, беше: “бих искала и аз такъв водач!”.

Заповядайте на сесията ни в сряда за да видите какъв образ ще използва водачът ви, и какво послание ще ви даде!

Груповите сесии регресия дават възможност на хора, които никога не са опитвали хипнотичната регресия да усетят и разберат метода по един нежен и лесен начин.

За метода:

QHHT® (Quantum Healing Hypnosis Technique)

Хипнотична регресия по метода на Долорес Кенън QHHT® представлява въвеждане на човека в състояние на дълбока релаксация или транс, чрез визуализация.

Обичайно това състояние се преживява два пъти на ден: моментите точно преди заспиване и веднага след събуждане. В това състояние на съзнанието, с помощта на терапевта могат да се получават духовни прозрения, да бъдат изследвани минали животи, да се получи лечение на физически заболявания, както и да бъдат получени отговори на важни за човека въпроси от личен характер.

Съществуваща от близо 50 години, тази техниката се е доказала като ефективна за хиляди души по целия свят, без значение от възраст, пол, личностни особености, физически симптоми, религиозни убеждения или култура.

Кога – 2 септември, 19:30ч.

Къде – Онлайн, пред вашия смартфон, таблет или компютър

Запазете мястото си:

За водещия:

roxana-b-cropped-2

Роксана Бънъцяну

През 2000 година Роксана, завършва магистратура по Клинична и Консултативна Психология и Социална Психология в Софийския Университет “Св. Климент Охридски”. През 2004-2007 завършва специализация по Краткосрочна Ориентирана към Решения Терапия в Университета на Торонто. През 2009 година завършва втора магистърска степен по Когнитивна Невропсихология и Рехабилитация в Бирмингамския университет във Великобритания.

Интересите и към духовните аспекти на живота датират от 1991-ва година, когато започва да практикува Трансцендентална Медитация. Разбирането на холистичната медицина за връзката между душа, тяло и психика водят до дипломна работа в областта на психосоматиката и паралелно изучаване и съчетаване в работата на методи и модалности от научни и духовни сфери.

През 1999-та година, Роксана завършва Класическа Хомеопатия към Лондонския Колеж по Класическа Хомеопатия и Ароматерапия към Международната Федерация по Ароматерапия.

След дипломирането си Роксана започва частна практика и води редица психотерапевтични групи сама и заедно с други фасилитатори.

От 2002 до 2007 година живее в Канада, където работи в две от най-големите медцински и психиатрични болници в областта на наркоманиите, поведенческите зависимости и психичното здраве (Centre for Addiction and Mental Health и University Health Network). През 2005 е наета от учебната болница на Университета на Торонто да създаде иновативна програма за амбулаторно лечение на хора със зависимости, която е нова за провинция Онтарио. Програмата е успешно създадена и функцонира и до днес с изключителен успех.

През 2000-2001 година прекарва 5 месеца в Индия, където изучава традиционно Усуи Рейки и Сидха Лечение (традиционна индийска система за енергийно лечение и въздействие), кристалотерапия и медитация. През 2016-та година посещава курс по Поа (Phowa) в Стокхолм, Швеция, воден от Гарчен Ринпоче и през 2017-та година втори курс по Поа в Бодгая, Индия, воден от Аянг Ринпоче. Поа е практика от Ваджраяна Будизма и може да бъде описана като метод за съзнателно преминаване през смъртта и контрол над съзнанието в процеса на умиране и след това.

През 2017-та година Роксана става сертифициран терапевт по QHHT®)-Quantum Healing Hypnosis Technique, метод за хипнотична регресия създаден от Долорес Кенън. През 2018-та завършва трите основни нива на ThetaHeаling®), методът на Вайана Стайбъл за духовно лечение и е регистрирана като сертифициран терапевт. Подходът ѝ включва техники от психотерапията и методи за духовно лечение, целящи повишаването на осъзнаването и вътрешно развитие.

© 2020 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com