fbpx

Как да се справим с преяждането по време на Коледните празници

Безплатен Уебинар

Кога – 8 декември, вторник, 19:30ч.

Къде – Онлайн, в Zoom

Запазете мястото си:

Наближава краят на годината, а с това и традиционните поводи да празнуваме – Коледа, Нова Година. Едва ли за някого е тайна, че обичаме да отбелязваме тези поводи с подобаващо хапване. Което пък ни оставя с няколко допълнително килограма след като този празничен период премине.

И докато за някои това не е проблем, за други от нас е изключително трудно да се освободим от натрупаните килограми.

Можем ли да предотвратим преяждането?

Как да се насладим на празниците, без да трупаме излишна маса?

Аюрведа има интересни отговори на тези въпроси, както и на по-генералния, но не по-малко важен проблем със затлъстяването.

Аюрведа е древна наука за живота, която ни позволява да преоткрием своята хармония и вътрешен баланс. Основната ѝ философия се състои в превенцията, т.е. по-добре да предотвратим разболяването отколкото да се лекуваме.

Произхождаща от Индия преди близо 5000 г., Аюрведа разчита основно на натурални методи и продукти от природата. Ако искате да разберете повече за нейния подход, този уебинар е точно за вас.

Какво ще научите в този уебинар:

Запазете мястото си в уебинара:

За водещия:

Dr. Sid Kulkarni

д-р Сид Кулкарни

Д-р Сидхананд Кулкарни е бакалавър по Аюрведа, Медицина и Хирургия и притежава магистърска степен по Съдебна медицина и Токсикология от Медицинския Университет в Махараштра. Още в колежа започва активно да практикува,  трупайки опит от работата си за множество известни доктори. През 2015 г. завършва сертифициран курс по Кералия Панчакарма (специфична аюрведична терапия за детоксикация на организма).

Започва професионалната си кариера в Аюрведа Център за Естествено Здраве в Салигао, Гоа, преди да премине в известния Chikittsa wellness център. Като старши доктор, той натрупва огромен опит, лекувайки пациенти с артрит, кожни проблеми, затлъстяване и още много други.

Освен да помага на хора в нужда, Д-р Сид обича да пее, както и да играе крикет, тенис на маса и бадминтон (но не едновременно).

През 2018 г. се присъединява към екипа на аюрведичен център Samsara, отдаден да помогне с опита и знанията си на повече българи да живеят в здраве и хармония със себе си.  

© 2020 Samsara BG Ltd. Всички права запазени.

Ayurveda & Wellness Center

София 1407, ж.к. Кръстова Вада, ул. Хага 12
Телефон: +359 887 716 110
ayurveda@samsarabg.com
www.samsarabg.com